Popradská Hypernova otvorila na Mikuláša

12.12.2005 Poprad

POPRAD, 5. december 2005 - Novému nákupnému centru MAX v Poprade od 6. decembra dominuje obľúbený hypermarket Hypernova so širokým výberom kvalitného potravi...
POPRAD, 5. december 2005 - Novému nákupnému centru MAX v Poprade od 6. decembra dominuje obľúbený hypermarket Hypernova so širokým výberom kvalitného potravinového aj nepotravinového tovaru. Mikulášske nákupy budú prvým zákazníkom spríjemňovať bohaté zábavné a súťažné sprievodné akcie počas niekoľkých dní.

Na novú Hypernovu na ulici Dlhé hony č. 3 sa tešia predovšetkým zákazníci zo sídliska Juh a tí, ktorým chýbala možnosť nakupovania vo veľkom nákupnom centre. Na ploche viac ako 2.500m2 pre nich ponúkne v poradí už dvadsiaty hypermarket tohto mena ponuku rôznorodého sortimentu, zahrňujúceho úctyhodných 12 000 položiek. Prvýkrát prichádza Hypernova s novým usporiadaním priemyselného tovaru podľa jednotlivých „ nákupných svetov“ (napríklad „ Svet zábavy“ , „ Svet kuchyne“ , „ Svet domácnosti“ ).

„ Zákazníkom ponúkneme bohatý výber, príjemné prostredie a nákupný komfort pre týždenný ako aj každodenný rodinný nákup. Uvedomujeme si tiež výhody umiestnenia v nákupnom centre“ , hovorí operačný manažér Ľudovít Gášpar.
\"V tomto roku otvárame dve nové Hypernovy na Slovensku. Naša predajná sieť sa tak zväčšuje celkovo na 21 hypermarketov Hypernova a 3 supermarkety Albert, ktoré spoľahlivo pokrývajú všetky regióny Slovenska, \" dodáva František Csivre, riaditeľ spoločnosti AHOLD Retail Slovakia.

Pre prvých zákazníkov popradskej Hypernovy pripravilo oddelenie marketingu štyri dni plné zábavy. V utorok 6. decembra úderom ôsmej hodiny začne maratón súťaží a zábavy. V rámci akcie „ Raňajky s Hypernovou“ budú ponúkané voňavé koláčiky z vlastnej pekárne zdarma. Hneď potom si prídu na svoje deti, ktoré čaká veľa mikulášskych prekvapení. Tradíciou sa stalo „ Koleso šťastia“ , u zákazníkov stále veľmi obľúbené. Každý, kto v čase od 17.00 do 20.00 hodiny nakúpi nad čiastku 799, - Sk, môže si vytočiť zaujímavý darček. Bohatý program ukončí o 19.00 hodine slávnostný ohňostroj.

Prvými dňami sa však snaha uspokojiť zákazníka nekončí. Tím 80 pracovníkov popradskej Hypernovy sa bude sedem dní v týždni od 8.00 do 20.00 hodiny usilovať o priazeň miestnych zákazníkov. Tí budú môcť v hektickom predvianočnom období využiť rozšírené otváracie hodiny od 8.00 do 22.00 hodiny, a to až do Štedrého dňa. Pre pohodlnosť nakupovania je pripravených 360 parkovacích miest.

Hypernova ponúka svojim zákazníkom aj ďalšie, dnes už samozrejmé služby. Pri všetkých pokladniach novej predajne budú môcť zákazníci platiť bežnými platobnými kartami, stravnými lístkami, bez problémov sa budú prijímať aj hotovostné platby v eurách.

AHOLD Retail Slovakia, k. s.
Dvadsať hypermarketov radí spoločnosť AHOLD Retail Slovakia medzi najrýchlejšie sa rozvíjajúce maloobchodné spoločnosti na slovenskom trhu. Vo svojich predajniach obslúžila v minulom roku takmer 17 miliónov zákazníkov. V prvom štvrťroku 2005 vstúpila spoločnosť na slovenský trh s reťazcom supermarketov Albert. So svojimi viac ako 2000 zamestnancami je spoločnosť jedným z veľkých regionálnych zamestnávateľov.
AHOLD Retail Slovakia je dcérskou spoločnosťou nadnárodnej spoločnosti Royal Ahold so sídlom v holandskom Zaandame. (www.ahold.sk)

AHOLD CENTRAL EUROPE (ACE)
V januári 2003 vznikla spoločnosť Ahold Central Europe, ktorá združila sily sesterských spoločností Ahold na Slovensku, v Poľsku a Českej republike. V súčasnosti predajná sieť ACE zahrňuje v strednej Európe viac ako 500 supermarketov Albert a hypermarketov Hypernova. V roku 2004 zaznamenali spoločnosti pôsobiace v rámci ACE obrat 1,683 miliárd euro (bez DPH). Spoločnosť Ahold Central Europe je riadená z Prahy.
Diana Stanková, Communication Specialist
 

Vyberte región